嚟間新店之前食過一次都算不錯,鬍鬚老闆服務不錯。不過我哋今日再幫襯已經另一回事啦!我12:15坐低,當時只有兩張枱嘅人坐咗係度,我哋12:23叫嘢,諗住冇乜人應該好快啦,點知等咗半個鐘先有得食,咁都算啦照食啦,點知我叫嘅雞亦油撈面,三隻雞亦入面係全生㗎,因為我哋趕住番工話唔要啦,退咗佢啦,我另外碗麵只係食咗兩條啫,嗰度其中一個女服務員話落咗單就唔可以退,我哋整過佢你咁喎佢真係當我哋洗做得閒係度等,跟住佢話計我淨麵價,講到好似皇恩浩蕩咁喎,好似係我錯咁,但我只係食咗兩條,佢話唔可以退就可以改,兩條麵收咗我$40,我真係好嬲,唔洗食都一肚氣。今時今日咁嘅服務,點會有回頭客呢
2018-11-19
午餐