2021-07-29 55 浏览
今日出開旺角買野😆點知愈落愈大雨😱😱都係搵間cafe座下hea 下先😆黎到呢間之前成日walk in都等好耐的cafe🤘🏻好好彩今日唔洗等就入得💃🏻因為係貓味cafe🐱所以入去之前要套返個鞋膜唔好帶細菌入去🤟🏻💯我之前晚市黎過好多野都好好食🙌🏻不過原來晏就黎係得晏就個Menu😣跟餐加左錢叫左個是日餐湯😎南瓜忌廉湯超足料🤘🏻好香奶香🔥啖啖都有南瓜蓉💖黎到入口岩岩好🥰唔會太熱💯黑松露燒汁-紐西蘭肉眼配薯菜🤘🏻即叫即整❤️黎到重出緊煙😆黑松露燒汁松露味道唔算特出但整體黎講個汁幾惹味🔥肉眼肉質一d都唔un 😜又有牛味98蚊黎講都幾ok💯薯角炸到金黃色份量又多而且一d都唔乾🥳不過配菜的蔬菜如果多返小小菜就good fit🤤洛神花紅莓莓乾花茶🤟🏻平時好小飲熱野🤪不過見黎m虛虛地就叫個花茶黎飲下補補血🤣拎上手一聞就有好香的莓味💖飲落有小小酸好開胃😋話說點解呢到係成日排長龍☹️因為呢到係貓貓cafe 🐱d貓貓又親人野又好食😋之前真係要book同book左都重要排隊🤪不過到我走的時候出面都排滿哂人🤣🤣🤣今日真係好好彩比的攝到個位🔥💯🤘🏻

2021-07-19
下午茶