餐廳位於廟街附近位置好方便💗我哋行完街就過嚟開餐😍份量真係比想像中大好多😛大大份💗性價比高😋我哋叫咗前菜西班牙黑毛豬火腿沙律🥗是日餐湯薯仔大蒜忌廉湯😛煙肉和牛漢堡🍔同牛肝菌菠菜意大利飯😍完全係眼闊肚窄叫多咗🤣🥗黑毛豬火腿沙律西班牙黑毛豬火腿,甘香油潤令人一試難忘😍沙律菜蕃茄仔配上酸酸甜甜醬汁😍非常開胃😛🥣是日餐湯薯仔大蒜忌廉湯薯仔大蒜濃湯入口非常幼滑,加入大蒜煮更美味😍仲可以暖胃添💗🍔煙肉和牛漢堡厚肉彈口既和牛肉😍配上半溶芝士🧀一擺上枱已經聞到好香😍一啖咬落去好juicy 😛仲有埋脆皮薯條真係Perfect Match🌟哥哥食到完全停唔到口😋🍚牛肝菌菠菜意大利飯牛肝菌配意大利飯係最佳拍檔👍🏻果種獨特香味真係好正💗 香味十足既牛肝菌完全融化係意大利飯當中😛米粒分明唔會會黏作一團👍🏻哥哥最鍾意就係個薯仔大蒜忌廉湯 💗成碗都係佢自己飲晒😛我就最鍾意個牛肝菌菠菜意大利飯👍🏻真係好好味👍🏻 牛肝菌好香啲飯軟硬適中💗

🥗黑毛豬火腿沙律

🥣是日餐湯薯仔大蒜忌廉湯
薯仔大蒜濃湯入口非常幼滑,加入大蒜煮更美味😍仲可以暖胃添💗

🍔煙肉和牛漢堡

🍚牛肝菌菠菜意大利飯