2006-09-12
其實自從冇o係深水步讀書之後~~已經好少去呢度食~~差唔多有一年冇黎過喇............今次同d fd一齊黎~~我試左什果杯杯冰~~佢一拎到黎~~已經嚇死喇~~因為勁大碗呀...........又多料~~好多生果~~刨冰~~紅豆~~加埋奶~~簡直係可以當正餐食啦........我d fd話佢地一個人都食唔晒~~不過因為我大食~~所以最後一個人已經吞晒成碗野~~仲食左d我d fd o既糖水添~~我有個fd食左summer~~不過我見佢個樣好似好普通~~裡面有雪糕(但好老實講~~食雪糕都唔駛去松記啦)~~有另一個fd叫左擂沙湯圓~~不過好似冇咩特別~~都係食糖水好d~~至於環境~~其實唔係好寬敞~~但又唔係好迫~~服務都幾好~~落單o個個阿姐都好好笑容~~唔會因為好忙就語氣好差~~下次要再試試其他味道o既杯杯冰先得~~
至於環境~~其實唔係好寬敞~~但又唔係好迫~~
下次要再試試其他味道o既杯杯冰先得~~