2015-05-15 580 浏览
朋友不停話而間野好食要人地去試,我,佢同2個朋友就去啦。一去到間野無咩人唔洗等位。坐低店員就拿menu過來。一睇就點左3份肉眼扒同意大利飯set dinner之後就加蒜蓉包(4件)同埋西瓜沙拉。第一道湯來先。一睇就之係茶餐廳或港色扒房忌廉湯。算過得去。。。第二道菜係碟西瓜沙拉。買相係4顆四方形小西瓜上面放左吞拿魚。食落去係唔好食又唔夾。第三道菜終於來蒜蓉包啦!個飽薄到張紙咁樣!仲要cut 一半!對於佢地來講4件原來係2件薄薄片cut開一半變4件!第四道菜主菜來。肉眼扒又係薄薄一片。佢係薄到好似去左食自作餐個d roast beef要人比個d咁樣,仲有塊扒係over cook。。。汁係唔味。個底有薯蓉又係無味。。。菜都係無味。。。至於義大利飯佢係好似飯同d汁mix埋一齊就當係risotto。不過佢係有味。。。到甜品啦。叫左個Oreo+忌廉名唔記得啦!仲之都係一般般。。。對於服務態度,店員都係發夢。一個就不停whatsapp。另一個叫多杯水都要黑面。個老闆就係到搞電腦。講真,佢地d野得個睇字。又要高級又要做平民化價錢佢係會好難做。我寧願同一個價錢去花園都唔會在去而間野!

2015-05-15