Bookmark咗呢間cafe好耐,今日放假特登過嚟同朋友放鬆一下☕️ 特別鳴謝呢位朋友借計數機畀我考試🥹主食揀咗兩款佢哋嘅新品項,第一款係意大利雲吞配軟殼蟹冬蔭功泡沫 ($148),意大利雲吞搭配冬蔭功醬汁估唔到都幾夾,同埋唔會太辣,唔食得辣嘅朋友都可以挑戰🌶️而且蜆肉比想像中新鮮🩵另一份保雲穌焗比目魚配日本蠔周打 ($138) 兩隻日本蠔都幾大隻🦪 佢個醬汁好厚身,可以當好creamy嘅湯飲,而且入面仲有幾多配料🤍Tiramisu ($88)賣相好特別嘅dome shape🐣mascarpone cream夠香滑,中間手指餅嘅酒味好突出,但有少少蓋過咖啡味☕️ 另外面頭同入面都有啲脆脆增加口感🤎嘢飲仲嗌咗焙茶鮮奶($46)同抹茶鮮奶 ($46),抹茶鮮奶個拉花好靚,而且唔會太甜🍵整體嚟講佢哋都有花心思去設計成個餐牌,環境算係幾舒服好坐,當日到訪係夜晚就唔使排隊,但係聽講日頭要排隊,想去嘅朋友要留意吓🤑