2021-11-12
立冬過後天氣涼涼地,今日終於book到食牛大人食到飽套餐🤤揀咗食好啲澳洲極上和牛🐮 💰2️⃣9️⃣8️⃣每位送兩粒澳洲M9和牛牛丸鍋底一共有十款,連素菜鍋底都有,我哋揀咗紅燒牛骨鍋底,湯底有燒牛骨香味牛大人嘅牛肉種類有好多,例如有美國PRIME極級肩里肌、安格斯特選牛板腱、安格斯牛小排、手切封門柳、澳洲和牛M5牛肩卷個人就比較喜歡安格斯牛小排,牛味比較肉重,肥瘦適中😋其他火鍋配料同台灣小食上腹牛五花、西班牙豬梅肉片、紐西蘭羊卷肉、台灣鱸魚片、手工大黑輪、當然有鴨血啦😋章魚珍珠漿同瓜仔雞水餃都期間限定,值得一試👍口感豐富自助區域有多款飲品,特別推介飲冷泡茶菊花普洱👍仲有其他丸類、蔬菜類等,調味料旁仲有麪類,值得一提係有雞絲麪,味道好鮮味🤤,但記得唔好煮太耐我地另加左新特飲 18➕ 冬瓜茶 💰3️⃣8️⃣冬瓜茶成日飲,加咗酒精都係第一次飲,酒精濃度唔高,味道唔錯甜品🍨有仙草凍同雪糕雖然店內繁忙,但上菜速度快,員工會主動收碟🎈牛大人台灣火鍋吃到飽 (加拿芬廣場)🎈尖沙咀加拿分道20號加拿芬廣場2樓
揀咗食好啲澳洲極上和牛🐮 💰2️⃣9️⃣8️⃣
每位送兩粒澳洲M9和牛牛丸
個人就比較喜歡安格斯牛小排,牛味比較肉重,肥瘦適中😋
其他火鍋配料同台灣小食
章魚珍珠漿同瓜仔雞水餃都期間限定,
值得一試👍口感豐富
自助區域有多款飲品,特別推介飲冷泡茶菊花普洱👍
我地另加左新特飲 18➕ 冬瓜茶 💰3️⃣8️⃣
冬瓜茶成日飲,加咗酒精都係第一次飲,
酒精濃度唔高,味道唔錯
甜品🍨
有仙草凍同雪糕
雖然店內繁忙,但上菜速度快,員工會主動收碟
🎈牛大人台灣火鍋吃到飽 (加拿芬廣場)🎈
尖沙咀加拿分道20號加拿芬廣場2樓