好耐冇食過燒肉放題啦!🤤仲要係我最鍾意嘅日本黒毛和牛焼肉😍一嚟到已經比佢大大嘅和風壁畫吸引住,好似去咗日本🇯🇵旅行咁!我哋選擇咗🤩豪華燒肉放題 (💲3️⃣8️⃣9️⃣) 好肚餓呀!先去自助吧一覽,攞D熟食&沙律🥗同飲品🧃埋位一咬一路用電話𢵧嘢食落單🧾。呢度咩都有好多選擇🤗!飲品除咗一般罐裝飲品之外,仲有牛太自家製冷泡茶!如果想任飲波子汽水及啤酒仲可以升級要波子汽水 $469餐 。至於肉類🥩實在太多款,我樣樣都好想試!有啲係夏日限定,必定要試!我點咗夏祭芝士拉絲系列嘅芝士手羽,煮溶芝士醬🧀 ,就可以點肉拉絲!仲有芝士X辛辣 壺漬一本牛肋肉!🌶️辣得好知味😋正👍🏻!我突登留肚食我最愛嘅雪糕🍦 💓自己唧波子汽水&牛乳雪糕,再加上自己喜歡嘅糖果🍬,即成!👏🏻👏🏻食飽飽走之前有得玩日式拉繩抽獎遊戲💝Yeah!中咗小禮物🥳開心可以好簡單!!
好耐冇食過燒肉放題啦!🤤仲要係我最鍾意嘅日本黒毛和牛焼肉😍

我哋選擇咗🤩豪華燒肉放題 (💲3️⃣8️⃣9️⃣)

好肚餓呀!先去自助吧一覽,攞D熟食&沙律🥗

我點咗夏祭芝士
拉絲系列嘅芝士手羽,煮溶芝士醬🧀 ,就可以點肉拉絲!
仲有芝士X辛辣 壺漬一本牛肋肉!🌶️辣得好知味😋正👍🏻!

!!

2023-08-08