2020-09-19
疫情稍緩👧🏻👦🏻終於出去食下野🤣終於去左壽司郎!但因為太即興無用app拎定飛等左成個半鐘🙈🙈.大家都食過好多次唔逐一點評,揀啲推薦既同埋伏既重點講下啦🤣.🌟推薦🌟🔸醬烤鰈魚鰭邊$12 |油脂豐富,搽左醬醬同輕炙過既表面好香,中間放左紫蘇葉解膩,不錯🔸蝦三味$17|超抵食既一碟!赤蝦鮮甜肥美🔸炙燒赤鯥$17|比較少見既款式🤔魚肉鮮甜,面頭燒到勁香口🔸青森縣產炸帆立貝伴他他醬$27|有原粒大大粒帆立貝係入粒!炸完配上他他醬好滋味🤤.👌🏻值得一試👌🏻🔸厚切燒鯖魚$12|平時鯖魚都多細骨但佢依個挑晒骨太方便了🤣抵食🔸壽喜燒牛排$12|加左壽喜燒汁都係無得輸,但略嫌太油🔸三文魚牛油果卷$22|另一抵食之選😙 🔸抹茶蕨餅芭菲$32|本身以為會好伏點知又唔係!個雪糕正正常常,但中間有抹茶蛋糕同埋紅豆蓉好配,重點係粒蕨餅居然係軟糯好食既😍.❌不了❌🔸納豆軍艦$12|去左咁多次日本都無食過納豆😂,👦🏻話想試下。嗯...我唔鐘意佢陣味🔸炸蝦天婦羅拼盤$27|炸皮唔算厚都脆,但好油😵🔸開心果意大利芝士餅$22|得甜味無開心果味🙈芝士味又淡.性價比真心高既,而且又有期間限定款,抵佢分店一直開😂 有時間有心機既
大家都食過好多次唔逐一點評,揀啲推薦既同埋伏既重點講下啦🤣
🌟推薦🌟
🔸三文魚牛油果卷$22|另一抵食之選😙
❌不了❌
🔸炸蝦天婦羅拼盤$27|炸皮唔算厚都脆,但好油😵
🔸開心果意大利芝士餅$22|得甜味無開心果味🙈芝士味又淡
性價比真心高既,而且又有期間限定款,抵佢分店一直開😂 有時間有心機既話會再encore~