成日見到網上有人介紹川滿居既酸菜魚,趁媽媽生日,特登book左黎慶祝母親大人大壽☺️一上到去已經好大陣酸叔味🥲跟住入到去店員話搵唔到我哋Booking🥲,搞左一輪佢先安排左張好窄既卡位比我地🙊都好,起碼有得食~- 金湯酸菜魚 💰$188嚟到梗係要嗌佢哋嘅招牌酸菜魚啦!酸菜魚超大碟 金黃色既湯 都幾吸睛!😆 湯酸酸辣辣得黎唔會太過咸,幾好食!魚片嫩滑少骨,厚薄適中👍🏻配菜有菇菌、萵筍同薯粉 吸晒湯汁 好味☺️- 糖醋蝦球 💰$128醬汁酸酸甜甜,幾開胃👍🏻可惜蝦球炸得唔夠脆~正常發揮喇🤣- 芥香萵筍炒牛肉 💰$88萵筍好爽口牛肉有啲靭🤏🏻- 黃金蝦仁炒飯 💰$82就咁睇都可以見到大蝦有好多隻,幾足料👍🏻😆翻炒得粒粒分明 又唔會好乾,可惜味道略嫌淡🤏🏻- 百香果檸檬茶 💰$36- 青島啤酒 💰$28招牌酸菜魚的確係好好食,其他食物就一般。個人覺得個衛生環境好需要改善,由一入餐廳到坐低食野都聞到陣酸叔味🤥 同埋地方好逼,坐得唔太舒服。晚飯七八點嗰啲時間餐廳坐滿晒人,店員非常忙碌,有時想落單揮手揮足5分鐘先有人理😅我都明白店員好忙碌,佢哋都唔想嘅。但呢點就顯示到係餐廳嘅管理問題🙊總結係試過一次就夠

都好,起碼有得食~

- 金湯酸菜魚 💰$188
嚟到梗係要嗌佢哋嘅招牌酸菜魚啦!
配菜有菇菌、萵筍同薯粉 吸晒湯汁 好味☺️

- 糖醋蝦球 💰$128
醬汁酸酸甜甜,幾開胃👍🏻
可惜蝦球炸得唔夠脆~
正常發揮喇🤣

- 芥香萵筍炒牛肉 💰$88
萵筍好爽口
牛肉有啲靭🤏🏻

- 黃金蝦仁炒飯 💰$82
就咁睇都可以見到大蝦有好多隻,幾足料👍🏻😆
翻炒得粒粒分明 又唔會好乾,可惜味道略嫌淡🤏🏻

- 百香果檸檬茶 💰$36
- 青島啤酒 💰$28

總結係試過一次就夠了~

(以上純屬個人意見)