2023-07-31 486 浏览
人氣爆餡Donut🍩呢間Donut專門店每個月都有限定口味,適逢7月既2款限定睇落都好吸引,咁就梗係買曬2款,同朋友開心share💗🥭Mango Sago($45)混合左芒果蓉既忌廉同埋芒果粒既香甜味道,再加上佢地自家製既西米,味道十足十似足楊枝甘露。同埋忌廉非常輕盈,配合天然芒果味,令到成個donut食落清新而不膩🫶🏻Earl Grey Blueberry Mochi($45)我同朋友食第1啖已經覺得勁有驚喜,因為呢個實在太好食了🥹!!伯爵茶味係超濃郁,好似將幾杯茶濃縮左係1個donut入面咁,軟軟既mochi煙韌得嚟藍莓味都好出,估唔到呢2樣味道加埋係咁夾,超好食呀!!👍🏻👍🏻👍🏻雖然略嫌個價錢進取左啲,但真係值得一試既☺

🥭Mango Sago($45)

雖然略嫌個價錢進取左啲,但真係值得一試既☺
2023-07-20