2021-04-19
偽韓妹子哩日去到旺角覓食,去左一試韓式Toast🤤 哩間阿里郎熱狗棒🌭除左售賣多款韓式熱狗棒外,仲有埋💥大熱好受妹子歡迎既韓式士多🥪即叫即製由於佢又厚又夾住多層饀料🤩 所以都要等少少時間啊,熱烘烘又好味,等下都是值得的💕·🥪蒜香煙肉芝士多士 HKD$44最特別嘅一定係佢👉面包先搽上蒜蓉醬😻再經過烘烤,令本身已經脆香既面包多左一層豐富蒜香味道😋 愛蒜既你一定要試下,Annie都好喜歡啊💖內餡亦都超過豐盛,拎上手好澎湃🤩 軟滑雞蛋🥚、煙肉🥓加上半溶芝士🧀,叫人怎能抗拒!·🥪雙重芝士多士 HKD$44見到double cheese即時雙眼發光😍 身為超級芝士控既我,哩款簡直係係雙重享受🧀🧀車打芝士mix水牛芝士💕 再加上微甜既醬汁,鹹甜交融好特別。而且有齊雞蛋、火腿、煙肉多種口感😚 同樣係想一吃再吃。
🥪蒜香煙肉芝士多士 HKD$44
🥪雙重芝士多士 HKD$44