2023-07-11 165 浏览
🚩銅鑼灣Fashion Walk🚩終於去到食最近新開既eggslut,人氣極高,可以去打打卡📸,見到個Menu樣樣都想試,好吸引😋🤩🥖招牌蛋薯蓉加棍法麵包 $58將半熟蛋同薯蓉攪混,再查落法包到食,幾香脆, 不過略為咸少少,但我鐘意食重口味, 所以都覺得OK☺️🥓煙肉蛋芝士三文治 $69覺得佢似高級版既麥當奴個個漢堡飽,入面有茄汁,佢既煙肉煎得好香脆,幾惹味。🍳招牌炒滑蛋三文治 $69係我最愛既炒滑蛋再加重芝士重奶,配埋洋蔥同蛋黃醬,感覺咬兩啖就好快食哂,因為佢真係幾好味, 淡淡都有好大淡蛋同芝士,鐘意食芝士同蛋既人可以試試佢。🍔芝士漢堡 $83都係一個正常既漢堡包,不過個人認為佢既包係都OK, 都係用左牛油佢煎一煎, 食落都香口D🥔松露迷你薯餅 $30一口薯餅, 連埋茄汁食都可以的。📍 Eggslut 🗺️ 銅鑼灣記利佐治街11-19號Fashion Walk地下及1樓
🚩銅鑼灣Fashion Walk🚩

🥖招牌蛋薯蓉加棍法麵包 $58

🥓煙肉蛋芝士三文治 $69

🍳招牌炒滑蛋三文治 $69

🍔芝士漢堡 $83

🥔松露迷你薯餅 $30
一口薯餅, 連埋茄汁食都可以的。

📍 Eggslut