2018-05-20 176 浏览
睇YouTube,好多人推介元朗沙嗲牛麵,一直想試好耐...今日就有時間去試一試先講環境先,因為老店同位置响後行關係,我就覺得衛生環境就麻麻地,我就安排坐响舖裡最入既位置,都幾多蠅飛離飛去同埋地下勁多紙巾(唔明點解d人咁無公德心),🙈睇到胃口都大打折扣...我地叫左一碗沙嗲牛出前一丁 ,一碗沙嗲牛蟹王麵,一塊炸豬扒,一杯凍檸茶沙嗲味道真係唔錯,有濃郁既沙嗲味,牛肉肉質我就覺得尚可, 牛肉份量都算多同大件,蟹王麵就比較幼身同堅身d,我地食開出前一丁長大既人,都係覺得出前一丁會好食d炸豬扒,味道尚可,炸完出來,表面並無香口感,但豬扒肉質炸完食落係有口質,唔會話炸完好乾身總結5分最高,我覺得有3分,值得一試。

總結5分最高,我覺得有3分,值得一試。
沙嗲牛蟹王麵沙