2019-11-01 148 浏览
係屯門V City嘅但馬屋,人氣極旺,未夠7點已幾堆滿等侯的人流,認真誇張!但馬屋係日式嘅放題邊爐店,一人一鍋,肉類任點!而蔬菜、丸類等就放咗喺巨型保鮮櫃,出晒煙,夠晒凍,保證Fresh!醬料自助區,有多款配料和醬汁可以選揀!飲品和雪糕也是自助的,雪糕是名貴的Haagen Dazs,每次都要隊返幾杯先捨得走!店舖主張Be Happy和不浪費,沒有吃剩的話,會有現金券回贈啊,值得一讚!甘露鍋就是日式的甜豉油鍋,又香又甜,能帶出肉的味道,令所有食材注入一股無可抗拒的甜!美肌鍋含有豐富的骨膠原,帶有少量的藥材味,滋補養顏,女士最愛!北海道夢之大地豚我地Order咗$309套餐,可任食夢之大地豚及黑毛和牛。夢之大地豚肥瘦均勻,豚味濃郁,肉質軟腍,肥而不膩,推介!日本產黑毛和牛漂亮的油花,入口甘香,牛味在口腔內爆發,$309能夠任食呢種高質和牛,真係抵到爛!前後Encore咗六七轉豬同牛,每次黎嘅肉都同樣高質,絕不欺場!

醬料自助區,有多款配料和醬汁可以選揀!

甘露鍋

美肌鍋
含有豐富的骨膠原,帶有少量的藥材味,滋補養顏,女士最愛!

北海道夢之大地豚

日本產黑毛和牛