2022-06-13 23 浏览
想搵一間性價比高食物質素又正嘅日式餐廳,呢間餐廳應該係間唔錯嘅選擇!❤️同事發現餐廳員工服務態度不錯,帶位入到座位之後,再講㗎吓個餐牌有咩食,同今日有咩推介😍最後揀咗黑蒜餃子拉麵🍜呢個拉麵嘅湯底非常之濃稠,放低唔夠一陣湯嘅面頭已經起咗層衣,證明足料!拉麵亦做到掛湯嘅效果,非常好飲!拉麵配有糖心蛋,唔使加錢,好抵食!黑蒜餃子夠重黑蒜味,我鍾意❤️另外叫咗幾款小食,有燒蛋糕 🧁,牛油果肥牛卷 同玉子鰻魚燒,牛油果減低左肥牛嘅油脂,識落清新!玉子鰻魚燒不嬲係我至愛,唔使講都知好味!壽司叫咗幾款,包括三文魚腩,帆立貝,油甘魚同吞拿魚,全部都好新鮮肥美,食得我鬼死咁滿足😜