2017-01-17 13712 浏览
近排好旺场嘅御前大江户,有日式放题同烧海鲜!!加一之后三百零蚊,几乎次次打电话去都打唔入,好难得咁book到位,未食已经好期待😂晚市只系得两round, 我地就系食九点个场,去到果然系好多人,要慢慢排队入~个场好大,而且装修都好日式,真系似去左日本食野咁😍可以见到枱面上一部部平板电脑,系用黎嗌野食嘅~唔使惊等极都等唔到waiter埋黎!除左落单叫食物,出面仲有啲自助形式嘅小食。有自行配搭嘅沙律同糖水。后面就系生果 甜品同冷盘小食。仲会keep住补给,唔使抢亦唔惊试唔到~等左一阵刺身就黎啦🤗我地每样都嗌左小小试下先,整体黎讲都好鲜甜,而且够冰冻,可以再嗌嘅!主角出场了☺️今晚就系为左呢个烧海鲜而黎,图中除左虾可以无限嗌之外,其他都系只限一set, 如果想再食就要加钱。睇落就非常吸引喇!店员仲会开咪提我地要将蟹膏同蛋搞均就放落去烧~又提醒我地唔好开到最大火,非常贴心👍🏻烧左一阵就食得啦~只虾烧完都仲好大只,而且串起左剥壳方便好多,肉质实净而且鲜甜😋好味呀,一定要嗌多几只黎食!另一款蚬,同埋螺都可以任嗌的,但我地试左就冇再嗌了,因为太重海水味 有d咸😂到烧蚝同扇贝啦~ 蚝我个人觉得麻麻,入面有

个场好大,而且装修都好日式,真系似去左日本食野咁😍
到烧蚝同扇贝啦~ 蚝我个人觉得麻麻,入面有小小沙😣但扇贝就非常鲜味多汁,成个口都系海水嘅鲜味☺️☺️
混合左蛋嘅蟹膏超正😍
创作寿司都好有特色~嗌左好多款但最最最好味嘅就系焦糖芝士三文鱼寿司,三文鱼腩入口即融,而且同芝士焦糖都好夹,忍唔住要再嗌啦☺️
另外几款创作寿司,我钟意粉红色个旧,唔系普通纸黎架,原来系豆纸包住牛油果寿司,可以成旧食,质感都好得意。
最后就系甜品😍😍款款都试下,而且都几好食!我最钟意就系奶冻同抹茶mochi, 超烟韧。

整体黎讲都好值得一试,唔单止食物,就连饮品同雪糕甜品都系超多款拣,真系黎一次都唔会试得完!下次再同其他朋友黎食~
2017-01-10
庆祝纪念