招聘中
月薪 (面议)
最高可达 $31,000
月薪 (面议)
2022-11-21 162 浏览
🥗 The Backyard Breakfast 黎到Beans打卡一定要叫佢地出名既all day breakfast ☺️講真,就真係叫一次打下卡就好了😎呢個set有煙三文魚班尼迪蛋、窩夫、哈蜜瓜巴馬火腿、豬肉腸、煙肉、蕃茄、茄汁豆、雜菌☺️小編最期待就係個窩夫(個樣好鬼可愛😆)食落可惜唔脆的🥲 似焗完放左好耐~其他食物質素就中規中舉啦😙🔎評分:可以一試👍🏼🍟 車打芝士薯條反而呢個薯條有少少驚喜,加$28就有,幾大份😽覺得薯條可以再脆啲!不過似係比啲車打芝士整到淋左🫣🔎評分:可以一試👍🏼🍝 黃金蟹肉意大利粉呢個意大利粉都唔錯,擺盤幾靚🥰蟹肉份量都唔少🤭不過有兩條類似肉桂條既餅,食落係淋既🤯擺盤用既裝飾唔好食落肚😂🔎評分:可以一試👍🏼當日小編同2位朋友仲試左佢地既蛋糕,每樣都好一般😂唔係好建議大家食了😂叫左既蛋糕名如下:🍫 72% chocolate mousse 72% 朱古力慕絲朱古力榛子朱古力蛋糕🧀 Say “cheese”檸檬芝士慕絲局美式芝士蛋糕🍰 Mixed berries Millie feuille 雜莓雲呢拿吉士拿破崙
🥗 The Backyard Breakfast
講真,就真係叫一次打下卡就好了😎
小編最期待就係個窩夫(個樣好鬼可愛😆)
食落可惜唔脆的🥲 似焗完放左好耐~
其他食物質素就中規中舉啦😙

🍟 車打芝士薯條
反而呢個薯條有少少驚喜,加$28就有,幾大份😽
覺得薯條可以再脆啲!不過似係比啲車打芝士整到淋左🫣

🍝 黃金蟹肉意大利粉
呢個意大利粉都唔錯,擺盤幾靚🥰
蟹肉份量都唔少🤭
不過有兩條類似肉桂條既餅,食落係淋既🤯
擺盤用既裝飾唔好食落肚😂

叫左既蛋糕名如下:

🍫 72% chocolate mousse
72% 朱古力慕絲朱古力榛子朱古力蛋糕

🧀 Say “cheese”
檸檬芝士慕絲局美式芝士蛋糕

雜莓雲呢拿吉士拿破崙