⊶海膽意粉 $228意粉幾粗身 咬落唔算in un 無咩驚喜 有啲似細個食嘅上海麵硬身啲嘅版本 以手工意粉黎講會expect佢蛋香味重啲 不過佢算幾掛汁海膽醬同海膽本身其實都唔算新鮮 但起碼唔嗅 海膽醬算creamy 有睇開我都知我對海膽要求好高 所以佢唔算好食但合格 海膽上仲有魚子醬 魚子醬都帶出啲鮮味 平時叫海膽意粉都要三字頭 所以睇返個價錢 算係咁 不過有時會寧願比貴啲食好啲⊶Portobello Pizza (8”) $128👍🏻薄脆批底 正 滿滿的大啡菇 滿滿的mozzerella cheese 加上黑橄欖同鯷魚 墨魚汁 口感豐富 新鮮焗出黎 熱辣辣 滿足⬧︎⧫︎ Dough Kitchen ⧫︎⬧︎大坑布朗街21B號地下味道🌕🌕🌕🌑🌑環境🌕🌕🌕🌕🌑服務🌕🌕🌕🌕🌑

⊶海膽意粉 $228

海膽上仲有魚子醬 魚子醬都帶出啲鮮味