2023-07-01 67 浏览
▫️kiki面平日见得多,都系第一次黎餐厅食😯 估唔到人流都几多,keep住有人拎飞排队等位🧐 餐厅环境唔算大不过都叫坐得舒服😌🍽 全日套餐 - 小食+主菜+饮品 $148✨▫️以IFC黎讲,呢个价钱算几抵食👍🏻 可以任选多款招牌拌面同小食,真系花多眼乱👀〰️ 主菜🦀 蟹黄油拌面 +$10▫️第一眼就俾呢个蟹黄面吸引左🤩 满满嘅蟹黄酱非常浓郁,仲有唔少蟹肉丝🦀 再加入蟹油同醋捞匀,每啖面都有蟹黄油鲜味🥰 🐖 麻辣蹄花拌面 ▫️麻辣汁埋藏系面底,捞匀后麻辣香味出晒黎🌶 面条爽口弹牙,猪蹄炆得软淋入味,外皮胶质丰富岩晒一众女士🧏🏻‍♀️〰️ 小食 ⚫️ 凉拌皮蛋豆腐▫️豆腐好滑溜,配埋皮蛋味道好夹🫶🏻🥕 韩式萝卜▫️萝卜切成碎粒,就咁食或拎黎捞面都可以🤣 酸酸辣辣宁舍开胃😋〰️ 饮品🍑 白桃乌龙▫️清香鲜腻嘅白桃乌龙🫖 我𠮶杯走冰走甜再加$5配爱玉🤣 滑得黎又有咬口好正😆

🍽 全日套餐 - 小食+主菜+饮品 $148✨

〰️ 主菜
🦀 蟹黄油拌面 +$10

🐖 麻辣蹄花拌面

〰️ 小食
⚫️ 凉拌皮蛋豆腐
▫️豆腐好滑溜,配埋皮蛋味道好夹🫶🏻

🥕 韩式萝卜

〰️ 饮品