已经食过几次,想食台式火锅都会食呢间!中午午市都几抵食,$88一个锅,包一个饭或粉丝,再加一杯红茶或绿茶🍵不过就要收加一服务费。之前食过药膳羊肉,招牌臭臭锅,都几好食,今次试下佢个季节限定先!黑麻油鸡系台湾生完小朋友必食嘅补品,但对于手冻冰冷嘅女仔都有调理嘅作用,我呢啲咁体虚嘅人就啱晒啦!🍴黑麻油鸡锅 $88一上枱,好香麻油味,有杞子,浓浓大补汤嘅味道,但食落系咸咸香香,唔会有中药味,个汤好好饮,饮完成个人暖晒!啲料都好足!有鸡肉,娃娃菜,炸枝竹,金针菇,磨菇,淮山,米血糕,沙白,鸣门卷,珍珠笋,台湾米线,玉子豆腐,牛丸,素饱鱼。鸡肉系普通雪鸡扒,料就冇话特别新鲜,都系雪嘢,但胜在足料,同个汤好饮。可以自己调酱,店舖推荐沙茶酱,豉油加蒜蓉,百搭又香口!份量好多,又面线又粉丝,食唔晒,好饱下。🍵绿茶 跟餐送 (微糖去冰)台式绿茶,茶味好浓,浓到有啲涩,微糖啱啱好!推荐指数: 8/10一人一锅,抵食又正宗嘅台式火锅,有辣有唔辣,九款汤底总有一款啱你口味!

🍴黑麻油鸡锅 $88
可以自己调酱,店舖推荐沙茶酱,豉油加蒜蓉,百搭又香口!
份量好多,又面线又粉丝,食唔晒,好饱下。

🍵绿茶 跟餐送 (微糖去冰)
台式绿茶,茶味好浓,浓到有啲涩,微糖啱啱好!

推荐指数: 8/10
黑麻油鸡锅