2020-11-07
«1011»人氣千層蛋糕(一) 切件平過美心lady mud﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣非常出名嘅千層蛋糕店,由網店開到觀塘實體店,未食過都聽過佢個名🤪切件千層嘅款式好多,而且有幾隻味都好吸引到我,伯爵茶烏龍茶抹茶!🍃🍂 ▷抹茶流心千層蛋糕 $38▶伯爵茶千層蛋糕 $38仲以為抹茶流心切開先有流心效果,兩次都一打開見到啲醬爆晒出黎,好似自己倒瀉咁樣😩抹茶味幾出,加埋流心醬就濃滑啲,而伯爵茶味就相對淡,但係都食到有茶香~Cream打得夠滑,但覺得餅皮冇想像中咁多同咁薄,所以係食味道多於質感,不過整體都係好食嘅,性價比高,身邊啲朋友都係會不斷回購試下唔同味。同美心lady mud比的話,緊係呢間抵食啦~💛 門市可以買到當日嘅切件款式,或者可以預留8個拼原個蛋糕,價錢都唔貴!咁啱食呢間前一日食咗另一間,下個post再分享下~🤗﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣Holam Bakery觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座4樓I室
人氣千層蛋糕(一) 切件平過美心lady mud
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
▷抹茶流心千層蛋糕 $38
▶伯爵茶千層蛋糕 $38
咁啱食呢間前一日食咗另一間,下個post再分享下~🤗
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
Holam Bakery