2023-02-16
📍 大吃大喝 (油麻地)油麻地彌敦道525-543號寶寜大廈地下525B號舖好耐之前已經有食過呢間大吃大喝嘅三文治🥪CP值超高,足料又大份🤤🤤今日又走咗過嚟買返公司食😊😊點左兩款三文治及小食,超飽又滿足🤭牛油果碎蛋三文治🥪🥑雞蛋沙律係三文治界都真係冇得輸,加埋熟成度剛剛好嘅牛油果醬,真係好正😋松露安格斯牛肉漢堡三文治🥪估唔到呢個松露安格斯都幾有驚喜🤩因為原本我嘅首選係田園風豬扒三文治🥲可惜沽清咗,所以揀咗安格斯😊好怕出去食安格斯嘅漢堡,調味過重會好鹹及唔新鮮,呢個完全冇呢個問題🤤🤤 食落新鮮Juice又夠香😋(凍)樽仔袪瀑薏米水加$8可以陪佢哋自家製嘅飲品👍薯條(套餐)薯條跟餐都係加$11,都算抵食🤭椒鹽炸燒賣(6粒)呢個就不過不失,但係價錢幾平$11有6粒一口芝士年糕(2件)如果你係芝士年糕控,超級推介你必點‼️因為唔會失望,外皮夠薄脆,內𥚃又夠流心🤩🥰🥰#油麻地美食 #美食推介 #三文治推介 #三文治控 #sandwiches #油尖旺美食 #人氣商店
油麻地彌敦道525-543號寶寜大廈地下525B號舖
牛油果碎蛋三文治🥪🥑
松露安格斯牛肉漢堡三文治🥪
(凍)樽仔袪瀑薏米水
加$8可以陪佢哋自家製嘅飲品👍
薯條(套餐)
薯條跟餐都係加$11,都算抵食🤭
椒鹽炸燒賣(6粒)
呢個就不過不失,但係價錢幾平$11有6粒
一口芝士年糕(2件)
如果你係芝士年糕控,超級推介你必點‼️