2024-01-15 227 浏览
居酒屋真系爸爸妈妈首选既食堂🍱😋今次我地同女女去左尖沙咀食呢间人气居酒屋厚福街不嬲出名多野食~咁大竞争之下唔系地铺闲日都依然成日满座 一定有原因😆😆我地嗌左好多野食 超饱超满足🥰🔴德美海胆鱼生饭招牌鱼生丼🎖️味道鲜甜 鱼生应有尽有 每一啖都系享受💖🟠煎鹅肝带子卷带子鲜甜 加埋外脆内软既鹅肝~饭卷扎实 唔会一夹就散 可以成件放入口一次过享受双重美味😋🟡鲜𩽾𩾌鱼肝呢个真系超好食!鱼肝好滑身 而且份量大方 配埋个柚子汁一𝑫都唔腻❤️‍🔥🟢烧牛舌 烧白膳牛舌弹牙爽口~白膳嫩滑得黎咸香味十足👍🏻🔵免治鸡肉棒甜甜既烧汁味加上肉汁丰富既鸡肉棒💕🟣温泉蛋天妇罗温泉蛋爱好者必叫❣️外皮脆卜卜 加埋流心蛋黄劲正呀😋🟤黄金汁焗蚝虽然唔系劲大粒既蚝 但个酱汁调配得好好 惹味得黎唔会太重味抢走蚝既鲜味⚫️洋风鳗鱼班戟西日合壁🤘🏻用𝑷𝒂𝒏𝒄𝒂𝒌𝒆皮取代紫菜超特别~大推!鳗鱼加埋芒果同牛油果味道好夹好𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉🤩出面真心好少见呢个配撘⚪️士多啤梨汁鹅肝多士呢个又系超正🤤鹅肝外层香脆 食落口感肥美浓郁 配撘脆卜卜既多士 士多啤梨汁有𝑫似乳酪 酸酸甜甜 成个味道层次非常丰富❣️
居酒屋真系爸爸妈妈首选既食堂🍱😋
今次我地同女女去左尖沙咀食呢间人气居酒屋