2008-11-03
星期六晚9人去食(其中一位生日),全場坐無虛席,好彩之前一日訂定位先廢話少說,這裏出了名的八點八吋特長壽司,可以把整舊飯都包住來吃,入口的每部份都係三文魚味(或其他味)真係好正,板前話壽司應該以魚生那一面沾醬油,但就好鬼容易令舊飯同魚生分開咗,而言裏的就可以包住晒,放入醬油到游水都得啦,而且三文魚壽司只賣$10,勁抵而且都好新鮮添,真係食到唔停得口再來一隻壽司船,都係百幾,個壽星仔都笑到合不隴咀啦仲叫咗d巻物,估唔到舊飯會咁大件,我地好快已經飽飽地(如果同我地一樣唔想食得貴,叫卷物就是袐技)燒(油)魚真係幾香,牛脷都幾好(不過係隔離枱叫的),之後唔知邊個叫咗個飯,總之就乜野都係大大件啦,都唔記得食咗d乜,但就好飽囉ps我地無叫餐架,仲係以男仔為主的,都可以咁平,真係好!ps2 我地食完之後係咁傾偈,但侍應都不斷添水,好似唔怕我地飲水太多唔叫野咁,所以我給服務4分雖然字少,但句句屬實,希望各位覺得此食評對你有用啦
再來一隻壽司船,都係百幾,個壽星仔都笑到合不隴咀啦
ps我地無叫餐架,仲係以男仔為主的,都可以咁平,真係好!
雖然字少,但句句屬實,希望各位覺得此食評對你有用啦