昨天(2008年11月29日) (約10:00pm), 我和幾個朋友去到呢間舖頭, 入去之前都已經覺得呢度d服務一如傳聞中奇差, 但點都估唔到佢地會用蟲湯招待各位!!當晚出去拎左碗"人參雞湯", 但飲到一半, o係我正想放入口o既, 我發現到一樣唔似湯渣o既野, 於是我就放返低想睇清楚係乜時, 就發現係圖中所示, 似是曱甴o既蟲!!! 咁我當然就即刻叫經理過黎叫佢解釋一下!!當佢黎到之後就不停咁話免我人頭呀, 全單半價之類o既野想叫我算數; 仲要好理直氣壯咁話: "任何食店都會係咁, 一定唔會乾淨, 有蟲一d都唔奇, 呢度人又多, 野食又要出得快, 跟本理唔到"我跟住答佢: "我入得黎食野跟本就預左要比錢, 所以唔係你比幾多discount我就可以算!"之後佢竟然叫我將心比己, 話佢都好難做, 叫我唔好為難佢! 仲話佢係受害者, 佢都唔想會咁!!我話我會call食環, 佢就答我佢唔會接受我call食環; 我心諗, 我要call應該唔到你唔接受呀?最後攪左成大半個鐘佢都淨係不停話比discount無數, 咁我當然就唔會肯啦!! 我話我要拎走隻蟲, 佢就話: "如果你要拎走, 咁埋左張單先
最後攪左成大半個鐘佢都淨係不停話比discount無數, 咁我當然就唔會肯啦!! 我話我要拎走隻蟲, 佢就話: "如果你要拎走, 咁埋左張單先啦!"

以後請各位要去呢間野之前, 請三思!!
人參蟲湯!!
嘔心!!
用粟米粒作大小對比!!