喺提到出名整Bagel嘅舖頭,相信享樂烘培一定榜上有名。但係今次我就唔食佢地既Bagel,發掘下有冇其他更加好食嘅麵包🥯其實享樂烘培都有其他唔同特色嘅麵包,例如佢哋整麻糬等等都非常之出名同埋好味😋今次實比我試吓佢其他品種嘅麵包啦(´▽`)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~◐ 黑糖地瓜麻薯 + 紫薯拉絲包 $24/2 (8.5/10)首先佢黑糖嗰個包好多麻薯啦,呢個已經係值得一讚,而且佢同出邊麵包舖相比,地瓜嘅份量都多💕 紫薯拉絲份量都冇得彈啦!◐ 明太子麻薯包 $16 (7/10)但係呢一個明太子就唔算話非常之濃,識落係有依啲煙韌嘅口感,但係比我預期中嘅淡味道。◐ 特濃抹茶拿鐵小吐司 $35 (8.5/10)但係呢一個就比我預期中有驚喜,雖然都睇過價錢好貴,但係其實佢好大份✨✨呢度如果大食嘅,可能都要兩個人先食得晒💕而且麻糬份量好多,掂😇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~總結就係,如果佢近我啲嘅話,就會成日買~可惜就係佢暫時都係得三間分店🥲

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

◐ 明太子麻薯包 $16 (7/10)

◐ 特濃抹茶拿鐵小吐司 $35 (8.5/10)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

外卖自取