2021-03-10 525 浏览
這間break位於官塘海濱薈嘅店舖,地方環境感覺都唔錯,坐落感覺都好舒適😙,係到嘆吓Hi Tea真係唔錯👍!.芝麻雞翼配蘋果沙律賣相都好吸引😮,香脆嘅外皮放滿粒粒嘅芝麻,顯得令到味到更加香更又口感🤔,食入口口感外香脆內軟滑,都算唔錯👍!.北海道牛肉薯餅,芝士年糕用沙律菜來伴碟,相當之唔錯🤔,先食咗D沙律菜再食其他,呢款牛肉薯餅,芝士年糕賣相都好吸引😮,金黃色嘅外皮,牛肉薯餅好香牛肉嘅味道😙,食到入口啖啖嘅牛肉,味道都唔錯,芝士年糕外脆內軟,食入口都好烟韌又有口感,好香芝士嘅味道😙,真係好好味道😋😋😋!.是日蛋糕茶餐每一日都唔同款式嘅蛋糕🤔,今次就食咗呢兩款,去嘅蛋糕都好有水準🤔,款式同埋味道都好好!.Flavoured Latte RoseJapanese Tea Latte HojichaIced Shaken Tea Passionfruit呢兩款唔同味道嘅coffee味道各有唔同😋,味道都好有水準,尤其是去嘅拉花十分之吸引又可愛😍😍😍,令到杯coffee唔同哂!.* 價錢一般,地方環境都幾好👍👍👍*

芝麻雞翼配蘋果沙律

北海道牛肉薯餅,芝士年糕

是日蛋糕茶餐

Flavoured Latte Rose

Japanese Tea Latte Hojicha
I

ced Shaken Tea Passionfruit
* 價錢一般,地方環境都幾好👍👍👍*
2021-03-08