朋友建議要去食韓國嘢, 山長水遠去到後街, 地點已經唔好, 點知嘢食唔得, 服務重差到你唔信!點咗個牛肉飯, 一個好辣嘅湯, 全州雞飯, 海鮮蛋餅, 餃子, 粉絲抄牛肉。牛肉少少霉, 飯好爛(多水), 辣嘅湯辣得嚟無其他味, 全州雞飯雞絲少到離譜, 雞絲好硬, 海鮮蛋餅無海鮮, 朋友問: 海鮮呢? 我真係找不到, 餃子皮可以, 無內容可言, 粉絲抄牛肉普通。座位窄, 超嘈吵, 一邊聽到掉碗碟聲, 一邊聽到鑽牆聲, 我究竟係唔係發緊夢???? 太過份喇!!!侍應都幾無禮貌, 我哋想加order但係佢話唔OK (每枱只限order一次), 出面確實好多人, 但問題係佢喺我哋未食完已經問我哋走未。 一定無下次! 太無禮貌!

2012-10-22