2018-05-12 1215 浏览
同事話呢間打火鍋湯底勁特別,一次過可以試幾種口味,所以我預早book定位,去試下到底有幾特別先餐廳裝飾好有特色,燈飾昏暗,感覺好浪漫,好型格feel我地叫左個酒火鍋,有5種口味,真係好正!平時最多係食2種湯底,而加有5種享受中間蝦個鍋侍應倒左d酒入去,即刻騰雲駕霧清湯腩鍋,龍蝦鍋,麻辣鍋,蝦鍋,入面全部都有好多料,有驚喜,仲有一個沙嗲鍋,呢個就只有湯,我最愛麻辣,同龍蝦鍋,好味道。老公就中新清湯腩同酒蝦鍋,比較清即炸響鈴,入面有紫菜、咸蛋黃,勁香,好食!三拼福袋,黑色袋係蝦、黃色袋係牛肉、白色袋係蛋, 每一種味道都好分明,唔錯!黃金炸魚皮,呢個鹹蛋味都係勁重,就咁食都好好食,夠脆!7星報喜,呢個好靚呀,好似彩虹!王金鹹蛋小籠包,真係好邪惡啊,全部都有鹹蛋黃味!勁滿足!上到枱時熱辣辣,呢個真係要即食,正!牛元帥盤,新鮮!每一塊都大大塊呢個魚麵超好食,食落去好軟綿綿!

餐廳裝飾好有特色,燈飾昏暗,感覺好浪漫,好型格feel

中間蝦個鍋侍應倒左d酒入去,即刻騰雲駕霧

即炸響鈴,入面有紫菜、咸蛋黃,勁香,好食!

黃金炸魚皮,呢個鹹蛋味都係勁重,就咁食都好好食,夠脆!

7星報喜,呢個好靚呀,好似彩虹!

牛元帥盤,新鮮!每一塊都大大塊

呢個魚麵超好食,食落去好軟綿綿!