Three on Canton

20180511 · 提前慶祝母親節大餐今年既母親節帶母親大人去食個好西,考順下佢,打算食豪小小,從朋友口中得知Three On Canton不錯,睇評論有講到算是城中數一數二既自助餐餐廳,所以一早訂定枱,今日留定肚抱著期待既心情試一試。-先總結:★★★★食物款式超多最緊要岩我口味,有折價錢合理。撞正日式主題,師傅即切原條大魚刺身表演,媽媽睇到眼金金,大讚!仲要撞正星期五玩遊戲,媽媽開心我都安樂哂!(ps 最怕佢嫌唔好食,之後下刪幾千字,你地明的,有早知無乞衣啦)哈哈,不過一年一次,媽媽食得開心就抵哂!期待下星期六姐妹淘,綠茶控tea set yeah!💚 去相啦- 掛住拎野食影得幾張,不過地方超大,唔迫好好行(ps 最驚拎住兜豉油⋯試過比人撞倒瀉了,有陰影,白鞋子,唉!)小評分:★★★★一入門口深深地比佢吸引左一開波食食食 食到拎左都唔記得影 因為太搶手!小評分:★★★生蠔得一款,偏細,不過有得食過下口癮,係開心既,因為近幾次去其他酒店食lunch都冇生蠔食!小評分:★★★★我最愛Parma ham,我眼中只有Parma ham,其他冇試到。其實超多款芝士火腿,但我影得兩張,真失敗!
20180511 · 提前慶祝母親節大餐
先總結:★★★★
食物款式超多最緊要岩我口味,有折價錢合理。
哈哈,不過一年一次,媽媽食得開心就抵哂!
期待下星期六姐妹淘,綠茶控tea set yeah!💚

去相啦
掛住拎野食影得幾張,不過地方超大,唔迫好好行

一入門口深深地比佢吸引左

一開波食食食 食到拎左都唔記得影 因為太搶手!

小評分:★★★

小評分:★★★★

其實超多款芝士火腿,但我影得兩張,真失敗!
無記錯好似有六款芝士,五款左右火腿。

小評分:★★

凍盤沙律,精緻,一眼望哂!

崇日🇯🇵🙌🏼
是回憶的味道!
好想快啲放大假去旅行食好西。

小評分:★★★★

哈哈,食到一半先再影,海南雞👍🏼,煎和牛👍🏼,羊架👍🏼,片皮鴨👍🏼,不得不讚師傅超有心機(佢望鏡頭了,不過未經他同意)最緊要岩食,食幾多拎幾多!

小評分:★★★★★

擺頭位睇檔魚⋯

小評分:★★★★

玩遊戲⋯經典辣辣壽司⋯可惜獎品與我無緣,好!承你貴言,下次食過再玩過...

小評分:★★★★★

最後,食甜品,超級多款,我同媽媽呢頭話飽喇,個頭第二個胃出動了,女人呀!

我最愛movenpick雪糕👍🏼,流心心太軟👍🏼,綠茶系列💚睇黎下次認真要嚐嚐綠茶tea set
滿載而歸⋯幸福滿滿!
2018-05-11
庆祝纪念