2018-06-09
我成日想係屋企可以舒舒服服咁打邊爐,但又真係唔想買一大堆之後又要攪一大堆野,跟住又要冼一大堆,成間屋又攪到一大陣味,所以出街打邊爐就最方便。但係唔係周圍打邊爐都可以坐得咁舒服。我近排搵到我的至愛~尚鮮,想坐靚位記得打電話時可以預約坐卡位,雖然店鋪不算很大,但座位與座位之間有距離,最受歡迎的當然係卡位~空間感和私隠度十足,仲有私人迷你電視機睇,真係唔講唔覺以為自己係屋企,很舒服!自助配料有九款咁多,鮮磨蒜頭同炸蒜也是我至愛。佢嘅星之套餐好吸引!平日只是$328一位,561加$30冇限時,食物種類多又夠新鮮!我本身鐘意食辣,佢嘅麻辣湯底夠香濃,一陣麻辣香, 味道出其的好。而姬松茸冬瓜湯味道清甜,十分適合碌蔬菜食佢哋嘅頭盤-清酒鮑魚+泰式生蝦,鮑魚夠彈牙又夠新鮮。泰式生蝦酸酸辣辣咁好開胃!海鮮拼盤每樣都好新鮮!聖子皇同大蜆都大大隻,好鮮味!如果食牛嘅朋友一定唔可以錯過手切安格斯牛,但因為我朋友係唔食牛嘅,所以侍應幫我地改咗做豬,一樣好味!其他不可缺的火鍋料當然還有 – 手打丸類、芝士腸仔,流心獅子狗,餃子...甚至乎豬紅、豬皮、豬潤都有。真係一次過滿足晒所有願望,,。最後不得不讚個薯粉,吸
自助配料有九款咁多,鮮磨蒜頭同炸蒜也是我至愛。
海鮮拼盤每樣都好新鮮!聖子皇同大蜆都大大隻,好鮮味!
最後不得不讚個薯粉,吸收晒個麻辣湯底簡直就係冇得輸!真係想食完再食,不過原來都已經好飽,快樂不知時日過,就咁睇下電視又烚吓烚吓咁就差過左三個鐘,食完拍拍籮柚就走人,爽!