2020-11-17
五大堅果🌰知道好多人都係Nuttea嘅粉絲🤪 而我因為唔太中意奶蓋 所以一直都未有衝動去飲🙈 直到上個月見 @ce.nacc 都未飲過 於是我地就一齊去試下🤭 雖然飲完都冇話超級中意 但係我都覺得堅果奶蓋的確比芝士奶蓋好多多聲🤩.Nuttea嘅奶蓋用左5種堅果打成 所以飲落好nutty 仲咬到少少堅果碎粒😋 而且奶蓋好厚好滑 啖啖都飲到奶蓋😍 🔹四季春堅果奶茶🔹茱莉綠鑽堅果奶茶簡左兩杯茶底較淡嘅堅果奶茶🥰 兩杯黎講我比較中意飲茱莉綠茶底 雖然茶底淡 但係飲落好香茱莉花香🤩 配埋濃濃嘅堅果奶 好match 👍🏻 四季春相對冇咁突出🤔.對中意飲芝士奶蓋嘅人 堅果奶蓋可能冇咁濃⁉️ 不過對我呢d麻麻奶蓋嘅人 堅果奶蓋真係岩岩好🤪 同埋飲落好似健康d(自欺欺人系列)😂 大家都去支持下 佢有好多分店嫁💛
🔹四季春堅果奶茶
🔹茱莉綠鑽堅果奶茶