2016-03-13 1040 浏览
今晚星期日係沙田食晚餐,一落地鐵心諗,死喇咁多人!食飯排隊排死人了!五點三去意粉屋食薄餅,等左兩分鐘就有位,太好啦!雖然未到五半,但已經冇曬下午茶。我同爸爸胃口唔大,於是僅係叫左一個歐陸極致拼盆同一個黑松露蘑菇三文魚薄餅歐陸極致拼盆(94蚊):總體ok,有炸春捲四舊,兩隻雞翼,兩片三文魚,兩片巴拿火腿,兩舊麵包同細細碗黑醋色拉。炸春捲入邊係野菜,ok,但冇點醬所以總覺少了些什麼,雞翼真係麻麻,同出邊平平地既餐廳整既果d冇乜區別,色拉配黑醋唔錯,爽口,三文魚同火腿偏鹹,但味道唔錯,就住色拉一齊食岩岩好,兩塊張條麵包ok,熱既時候食就很香同埋好鬆軟,但凍左之後就淋左,總體ok,主要係因為尼個拼盆令到我地兩個人試到咁多種唔同既野,雖然質素麻麻黑松露蘑菇三文魚薄餅(158蚊):小小貴,之前仲擔心會唔會好大,我同爸爸食唔洗,但上黎之後覺得ok,唔大,適合兩三個人食,味道唔錯,薄餅既邊好似餅乾,脆脆地,薄餅一共6舊,每一舊上面都有一片薄薄既三文魚,就住生洋蔥同義式獨有既菜一齊食真係一種享受兩個人全部食係,覺得好飽,可能係因為我地胃口唔大喇,277.2蚊,還好;下次有機會我想試下其他,比如墨魚汁飯或

兩個人全部食係,覺得好飽,可能係因為我地胃口唔大喇,277.2蚊,還好;下次有機會我想試下其他,比如墨魚汁飯或者烤雞牛肝菌醬薄餅睇餐牌既相都唔錯wor
黑松露蘑菇三文魚薄餅
歐陸極致拼盆