2017-04-29 235 浏览
今日HAPPY FRIDAY,仲要連放3日,當然約埋朋友食下飯,係我地煩惱緊食咩好既時候,朋友突然話想食PIZZA,我就即上OP搵下附近邊度有得食,搵搵下發現呢間有得食PIZZA之外仲有烤雞食,當然要去試下.初戀烤雞$68:原本諗住叫炸雞,但朋友話太熱氣,所以最後叫左呢個柚子蜜烤雞,雖然係烤雞,但呢度都做得唔錯,烤到皮脆肉嫩,配上香甜既柚子和檸檬汁,酸酸甜甜,味道更加豐富五十五十PIZZA(9"厚批)$115:貪心既我地,揀左呢個可以自選2隻口味既PIZZA,我地揀左大蝦沙律同泰式辣香雞...一上枱熱辣辣,有好多芝士,一拎起PIZZA仲有拉絲效果,而且PIZZA邊有D脆,批底就好鬆軟,做得唔錯...大蝦沙律有意式香草醬,菠蘿,蜜桃,大蝦,蟹柳,栗米,材料相當豐富,味道香甜,食落一D都唔覺膩,大蝦配蜜桃,感覺好清新.而泰式辣香雞有泰式辣醬,洋蔥,青椒,蘑菇,菠蘿,雞肉,黑胡椒,加倍芝士.材料同樣咁豐富,而味道辣中帶甜,黑胡椒配雞肉,非常惹味.2款口味都吸引,9"厚批份量十足,我同朋友都食到好滿足日出時分(Grande)$28:日出時分有iced stawberry,pink guava,

日出時分(Grande)$28:日出時分有iced stawberry,pink guava,passion fruit soda...鐘意甜既我都覺得呢杯飲品過甜,飲唔出生果口味,不過用黎解渴都唔錯.

海洋世界(Grande)$28:海洋世界有iced blue curracao,lemon soda...賣相清新,味道微甜,飲後先有少少檸檬味出返黎
2017-04-28