2023-02-10
二訪貓之茶房很推薦位於旺角的貓之茶房,去完感覺真係好抒壓,和式佈局的桌椅,感覺更relax,被大量貓貓包圍着,玩下board game渡過一個下午,貓咪品種非常之多,布偶貓、英國短毛貓、家貓、波斯貓,唐貓,全部都好乾淨,貓貓對客人都非常好奇,經常穿梭唔同嘅枱,有幸被寵幸的客人表示好療癒!客人首先在門口換上一次性拖鞋,店員先介紹一下貓貓的特性,cafe 規則就可以入場,收費也合理,平日$60/人 首1小時,$38/人第二小時,行街行到攰都可以休息吓。跟之前來有點不一樣,新增了cheese cake等甜點,多咗選擇。飲品方面都有不少選擇,使用QR code 下單,latte 花茶、中式茶,梳打都有,點了玫瑰梳打($10),口感清爽唔會太甜及價錢唔貴可以試下,當然醉翁之意不在酒,飲品其次,最想支持貓貓cafe 為流浪貓作出貢獻—————————————————貓之茶房 (旺角店)旺角弼街60號1樓—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
—————————————————
貓之茶房 (旺角店)
旺角弼街60號1樓
—————————————————