2021-10-13 112 浏览
上次專登嚟食軟殼蟹牛肉漢堡,但好可惜賣晒,今次再經過呢間Burger小店,終於都食到啦😆而門口亦改裝成搶眼嘅粉藍色窗枱位,都幾啱打卡㗎📸 另小店逢星期一至日都做緊唔同優惠㗎!🍔軟殼蟹牛肉漢堡($98)升級Combo Set B:洋蔥圈+ 飲品(+$25)追加: Vitamin Water(+$10)軟殼蟹炸到熱辣香脆,牛肉都幾juicy,但呢款burger無配搭芝士,反而配搭咗酸甜嘅醬汁,食落惹味,唔會覺得膩😋洋蔥圈香脆又大大個,蘸茄汁已好好味😋另估唔到呢度有vitamin water😮梗係叫返枝飲吓,感覺健康啲又可補充吓維他命😆🥗檸檬雞沙律($65)雞扒已切件,食落啖啖肉,啱晒我呢啲懶人😆沙律菜新鮮,並有橄欖、車厘茄及芝士粒等,另有別一般配沙律醬或沙律醋,而係配橄欖油,整體味道OK😋🍹檸檬茶(+$22)點咗少甜少冰,味道正常👌🏻

🍔軟殼蟹牛肉漢堡($98)
升級Combo Set B:洋蔥圈+ 飲品(+$25)
追加: Vitamin Water(+$10)

🥗檸檬雞沙律($65)

🍹檸檬茶(+$22)
點咗少甜少冰,味道正常👌🏻