2021-10-16
好耐冇打食評 又係時候打番篇先🤩 呢間上年食過一次 感覺普普通通 今次再食 又覺得唔錯喎🤪🤪 係咪唔同狀態食 感覺同味道會不一樣?😹首先裝修係一間好有台灣九份風味嘅小台 店面走懷舊風格🏮🏮🏮 鋪頭唔算好大 不過香港地黎講 大部分小店都係咁上下 我地叫左個台式炸豬扒飯 培根肉鬆蛋餅同埋荔枝綠茶☺😋炸豬扒飯送到上嚟嘅時候真係嚇一嚇親😧 份量超級多 放到滿晒 明明上次好似叫過 但今次都會俾個份量嚇一嚇🤣 一碗飯有接近四塊炸豬扒 仲有煮到好林嘅菜芯 同埋半隻熟晒嘅滷蛋🥚 我諗一個女仔應該係食唔晒嘅 我都係同媽咪share岩岩好❣❣另外呢個肉鬆培根蛋餅 我覺得份量啱啱好 佢唔算包到脹卜卜果種 因為包到帳脹卜卜會好飽肚😌🤪 呢個對我黎講 真係算唔錯😹 另外仲叫左個荔枝綠茶 冇影相但係屬於我鐘意嘅味道黎 唔太甜😋💚今次2次到訪 我覺得可以再有下一次嘅😙🏮🏮🏮
今次2次到訪 我覺得可以再有下一次嘅😙🏮🏮🏮