前排男朋友話想食火鍋放題,上網搵既時候見倒好多人推介呢間餐廳,所以決定同佢連埋朋友仔四位一齊試下!今次係黎食午市,餐廳座位闊落,坐得好舒服! 佢地午市都有好多優惠,大家只要經社交平台 post中的連結訂座,惠顧C3餐即享買一送一 ! 另外送鮑魚,4人仲送鮑魚+生蠔!午市有提供炸物自助Bar,鍾意食香口野既朋友仔要食多啲😝有春卷、薯條果啲,款式好多選擇☺️另外推介大家試吓佢地既燒菠蘿! 好甜有助解膩首先食左刺身先,大大盤好新鮮,有鮑片、甜蝦、希靈魚等等,自己最愛三文魚同帶子,三文魚好厚身口感豐富! 帶子食落清甜😃另外比較特別係呢度有生蝝食,雖然唔算好大隻不過冇蝝殼碎,配埋辣醬食好滿足湯底黎左就叫左啲牛肉、豬肉打邊爐,海鮮拼盤有唔少配料,包括大蜆、鮑魚、青口、帶子、魷魚、大蝦等等,佢地仲係好生猛! 另外仲有我最愛既翡翠螺,冇沙彈牙有口感,整餐十分滿意