2021-01-26 60 浏览
本人非常鐘意約埋朋友或者同屋企人周圍食火鍋、可以話係火鍋控🥘。可惜!最近因為限聚令關係,大家都好少機會坐埋一齊食嘢,更何況係火鍋!我第一次食台式火鍋🍲仲要係晏晝食火鍋🍲依家非常時期、同朋友二人聚餐,呢隻一人一鍋就啱哂啦!幾日前已經book定枱,侍應安排我哋坐窗口卡位,呢度地方寬躺、環境舒適order咗一個藥膳醉雞鍋配拉麵同玫瑰普洱綠茶另一自選3款配菜:安格斯肥牛🥩黃金粟米水餃🥟果凍鴨血😋沙嗲湯底配埋拉麵🍜同玫瑰普洱綠茶🍵每位都只係$66!認真抵食👍呢個醉雞鍋非常重藥材味,而且仲十分足料,有滋補湯常用嘅淮山、杞子、元肉、黨參、蟲草花同木耳,當然唔少得雞啦!雞好新鮮👍雞肉十分滑沙嗲鍋都一樣正👍牛肉夠新鮮,黃色粟米餃子有特色,個鴨血好入味、有少少麻辣
order咗一個藥膳醉雞鍋配拉麵同玫瑰普洱綠茶