2020-07-12
一知道The Point推出咗個『二人火焰龍蝦套餐』🦞,就趁週末就同咗男朋友去咗撐檯腳🍽,The Point 環境裝潢舒適空曠呢!而我哋點呢個龍蝦套餐比我哋想像中有驚喜,每道菜式都以龍蝦為主材料炮製而成,啖啖都喺龍蝦肉,滿足哂我哋嘅海鮮慾望!🤤 非常足料,大胃王男朋友👦🏻都話飽到上心口!龍蝦套餐好豐富🤩,包括兩碗龍蝦湯Lobster Bisque🥘:龍蝦味濃郁但唔膩口;9吋嘅火焰龍蝦薄餅Flaming Lobster Pizza🍕:經過火灸非常新鮮熱辣,一拎起Pizza就見到重量嘅水牛芝士🧀,而且Pizza餅底夠薄,食落口感香脆,加上車厘茄🍅同配料更惹味,味道滿意;仲有龍蝦芝士焗通粉Lobster Mac & Cheese🍲:份量充足,濃郁嘅芝士🧀加埋啖啖龍蝦肉,味道配搭得剛好,一啲都唔漏;仲包兩杯Complimentary Drinks🥂:我哋嗌咗餐廳嘅特色Mocktail,味道新鮮有特色,容易接受。另外仲試咗佢哋嘅香蒜辣椒🌶白酒煮大蜆,蒜蓉🧅剛好帶出大蜆嘅鮮味,味道鮮甜清香!同埋紅酒燴和牛肉配蜆殼粉,牛肉燴得非常好,入口即融,加上淡淡酒香🍷,牛肉質感🐂同味道一流。溫馨介紹:『二人火
溫馨介紹:『二人火焰龍蝦套餐』只喺$338+(10% 服務費),真喺好抵食,鐘意食海鮮嘅朋友真喺必試!😎 🌟推薦🌟有水準,值得回頭再幫襯!
@thepointhkg