2018-11-09
呢間餐廳位置真係唔容易搵,因為係地庫,地面既入口好細,要經過一條樓梯落去,不過好有日本感覺,因為日本好多餐廳都係細細間唔起眼,入到去有個大既酒櫃,入面放咗好多來自日本既酒,可以講好有居酒屋既感覺大滿足套餐$398和風魚生沙律 (+$28)魚生包括有三文魚、八爪魚、吞拿魚等等,加埋柚子醋,好開胃好Fresh泡菜豚肉鍋入面有好足量既娃娃菜,仲有豚肉、豆腐、比教粗身粉絲,成個湯底都好入味,加埋泡菜又有少少辣,的確幾好味姿燒日本魷魚筒魷魚筒都唔細隻架,最好既係燒到邊邊位有焦香味,又有好香海鮮香味,又唔會燒到乾,一邊飲酒一邊食,人生一大享受原板海膽刺身海膽唔算好多,但勝在夠新鮮,海膽食落都好鮮甜,加埋青瓜又帶多重口感高菜蟹膏蟹肉炒飯呢個飯仲加咗榨菜落去炒,不過就比較咸同無咩蟹膏味,但真係見到有蟹肉,所以都係真材實料呢到仲有120分鐘任飲放題,見到都係由日本入口,相信識飲酒之人都應該可以睇得出D酒有幾正,最岩約埋朋友黎吹水飲酒
大滿足套餐$398
和風魚生沙律 (+$28)
泡菜豚肉鍋
姿燒日本魷魚筒