2023-03-21
🌟朋友上次食過米子燒肉放題,已經好推薦🌟餐廳抽風系統好,就算室內燒肉都唔會成浸燒肉味🌟環境乾淨,枱面企理整潔,地下唔會癡立立🌟放題限時120分鐘,有分兩個價位,分別係$398同埋$268🌟就近糧尾又想食好啲, 所以揀咗$268放題🌟選擇都好多😋牛肉有上等厚切牛舌,Prime牛腹肉,肩胛牛肉眼,牛板腱,美國牛脊肉,牛仔骨,角切,特上牛柳,鮮鮮滑牛(壶漬)同牛五花肉👍🏻推薦牛仔骨,同牛五花肉,仲有厚切牛舌👍🏻牛肉質素好,新鮮,冇雪藏味👍🏻點菜份量足,上菜快,唔會漏單😋豚肉包咗伊比利亞豚肉條,韓式辣味豬腩片岩鹽豬腩片同美國梅肉👍🏻連豬肉都選擇好夠👍🏻推薦韓式辣味豬腩片同埋伊比利亞豚肉條👍🏻呢個價位嘅燒肉放題,都做到有質素嘅豚肉,😋雞肉有韓式芝士雞腿肉,岩鹽日本雞頸肉,辣味噌雞腿肉,辣味噌日本雞頸肉,同雞翼👍🏻燒雞翼,絕對係我嘅最愛👍🏻佢仲有芝士,可以做拉絲芝士雞肉,多一個選擇嘅換口味🦑估唔到仲可以海鮮任叫,包括青口,三文魚鮎,魷魚同多春魚🥬蔬菜方面,就有翠玉瓜,牛油金菇,秋葵,雞髀菇,菠蘿,粟米,日本甜番薯🍠🌟飲品係自助攞,除咗汽水啤酒之外,仲有冷泡日式茶飲🌟作為飯桶食燒肉,又點可以冇飯落肚
🌟餐廳抽風系統好,就算室內燒肉都唔會成浸燒肉味
🌟環境乾淨,枱面企理整潔,地下唔會癡立立
🌟就近糧尾又想食好啲, 所以揀咗$268放題
🌟選擇都好多
😋牛肉有上等厚切牛舌,Prime牛腹肉
👍🏻推薦牛仔骨,同牛五花肉,仲有厚切牛舌
👍🏻牛肉質素好,新鮮,冇雪藏味
👍🏻點菜份量足,上菜快,唔會漏單
😋豚肉包咗伊比利亞豚肉條,韓式辣味豬腩片
岩鹽豬腩片同美國梅肉
👍🏻連豬肉都選擇好夠
👍🏻推薦韓式辣味豬腩片同埋伊比利亞豚肉條
👍🏻呢個價位嘅燒肉放題,都做到有質素嘅豚肉,
😋雞肉有韓式芝士雞腿肉,岩鹽日本雞頸肉
,辣味噌雞腿肉,辣味噌日本雞頸肉,同雞翼
👍🏻燒雞翼,絕對係我嘅最愛
👍🏻佢仲有芝士,可以做拉絲芝士雞肉,多一個選擇嘅換口味
🦑估唔到仲可以海鮮任叫,包括青口,三文魚鮎,魷魚同多春魚
🌟飲品係自助攞,除咗汽水啤酒之外,仲有冷泡日式茶飲
🌟作為飯桶食燒肉,又點可以冇飯落肚,所以最後都係加點咗玉子飯🤣