自從轉工係九龍灣牛頭角e邊返工之後就積極揾下e區有咩好食,今日揾到間好評幾多係淘大再過嘅得寶商場,價錢抵之餘食物相當多元化,台灣魯肉至港式小炒,烤魚雞煲應有盡有,今晚就食男友大大最愛嘅烤魚啦!酸菜烤魚 $258烤魚相當大條!我同男友大大兩個食到超飽,外皮烤得香脆,湯底比啲耐性等佢濃郁啲食就最正,配料有芽菜、萵筍、雲耳、酸菜、蓮藕;不過要留意佢個火如果燒完就要換,我地一開始覺得個湯唔係好滾,換左爭好遠蒜蓉炒萵筍 $58調味幾好,只係出水比較多,控制埋就完美了香芋珍珠奶茶 $25上面有cream 同胚芽賣相幾靚,而且融埋落奶茶度夠滑,整體唔甜洛神花茶 $23呢杯反而甜左啲,個人鍾意珍奶多啲總結:整體餐廳質素唔錯,大件夾抵食,食物仲有好多選擇,可以encore 再試其他~ 地址:牛頭角牛頭角道3號得寶商場1樓210號舖評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️

酸菜烤魚 $258

蒜蓉炒萵筍 $58
調味幾好,只係出水比較多,控制埋就完美了

香芋珍珠奶茶 $25

洛神花茶 $23
呢杯反而甜左啲,個人鍾意珍奶多啲

地址:牛頭角牛頭角道3號得寶商場1樓210號舖

評分(5⭐️為最高):