2020-01-30 28 浏览
趁新年同男朋友都放假,夜晚去搵下新野食~次次去親九龍城都係食泰國野,揸車經過見到呢間居酒屋就入去試下。坐左見到餐牌好多野都想食😋 每次食串燒必點厚切牛舌,燒到岩岩好,食落一啲都唔靭👍🏻清酒煮大蜆,2個人食份量剛好,清酒味超重,夠哂香,大蜆夠厚肉同juicy😍去到居酒屋,我最中意試下飯團,今次叫左個汁燒紫菜飯團,個飯團好夠味,外皮燒到脆脆地,食落好香口❤️鹽燒鯖魚,好大條仲好貼心咁開邊燒,唔係好識食魚既男朋友都表示開左邊易夾好多😂蟹膏玉子燒,玉子夠甜,蟹膏份量一啲都唔孤寒,啖啖都食到好濃既蟹膏味🦀最後都係食返個主食,叫左個溫泉蛋牛丼,份量都唔少,滿滿既牛肉同洋蔥,男朋友即刻心心眼,牛肉唔會鞋,配埋個汁同蛋,好滿足🤤下次再去九龍城又多個選擇🤩
趁新年同男朋友都放假,夜晚去搵下新野食~

下次再去九龍城又多個選擇🤩
2020-01-29