2023-09-30
京蔥爆牛肉🥩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢粉炒牛肉唔好提佢外表平平無奇,食起上來非常非常有鑊氣🥘 牛肉肉質鮮嫩!配上大量京蔥 調味味道剛剛好 配飯食好好胃口🍚乾煎黃腳𩶘(伴蘿蔔蓉及喜馬拉雅岩鹽)🐠煎魚雖然看似容易,但係其實非常考技巧同功夫! 只要師傅手勢唔好隨時將鮮味的魚變成一片淡而無味的白紙🤣🤣🤣 呢間私房菜巧妙地將黃腳立嘅鮮甜味同魚嘅肉質依然保留!再配有獨特嘅蘿蔔蓉有意想唔到嘅驚喜 黑胡椒炒膏蟹🦀用黑胡椒炒膏蟹是一個非常新鮮的配搭!很多酒樓都會用薑蔥或避風塘炒 第一次吃用黑胡椒炒的膏蟹🥹🥹 原來可以帶出蟹的鮮味同肉質 本來只係每人一碗飯 最後要每人嗌多一碗白飯,因為實在太惹味啦😍😍!如果有啲特別海鮮想食可以預先同私房菜預訂☺️ 私房菜的店員服務非常良好親切友善😆 大家都食得好開心餐廳仲話俾我哋知原來可以book麻雀檯同埋如果要慶祝特別生日或節日可以預先自訂語句展示於餐廳大型屏幕🖥 😁 等我下次叫多啲朋友再試多啲餸先
乾煎黃腳𩶘(伴蘿蔔蓉及喜馬拉雅岩鹽)🐠
黑胡椒炒膏蟹🦀