餐厅: 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)
资讯:

最钟意食海鲜蒸气火锅 新鲜海鲜就是简单清蒸♨️已经好好食😆😋呢度店员好nice同专业🥰 介绍每款海鲜特色之余 仲会帮埋我地计时蒸熟d海鲜 蒸得岩岩好 💯 保证熟又唔会过老😚👍🏻 好似蒸不同海鲜 会放蒸炉中心较热 或炉边温度低d 🤓 尊贵海鲜套餐 每位$419另外叫左🧉菊花杞子 清热明目超好人送左份即炸脆鱼片小食比我地🥰🦀野生膏仔蟹 蟹钳啖啖肉 肉质爽弹鲜甜😋🦀太平洋馒头蟹同🦞野生琵琶龙虾 市面上很难买到 呢度就有得食馒头蟹细细只扁扁圆圆好得意😍 食落原来咁鲜甜👍🏻八头南非鲍鱼(升级+$48)烟韧爽滑😋质感比一般九孔鲍鱼紧密👍🏻更有嚼头🦐加拿大野生大赤虾 同🦪大西洋野生青口 超鲜甜 赤虾味浓仲爆多虾汁😆野生确实鲜味无比肉质更嫩滑😋🐚黄金翡翠螺 肉质厚肥弹牙有嚼劲好有口感😙🦪韩国釜山珍珠蚝 细细粒 鲜甜软滑🦪圣子爽口又好鲜甜🌽有机蔬菜篮 有甜粟米同娃娃菜 原汁原味 最后粥底火锅集合所有海鲜精华 啖啖满「粥」!😁食埋甜品 椰汁雪燕 滋润大满「粥」🤰🏻「蟹仙海鲜蒸气锅(龙岗道) 」📍九龙城龙岗道2-4号地舖

尊贵海鲜套餐 每位$419

另外叫左🧉菊花杞子 清热明目

超好人送左份即炸脆鱼片小食比我地🥰

🦀野生膏仔蟹 蟹钳啖啖肉 肉质爽弹鲜甜😋

🦀太平洋馒头蟹同🦞野生琵琶龙虾
市面上很难买到 呢度就有得食
馒头蟹细细只扁扁圆圆好得意😍
食落原来咁鲜甜👍🏻

八头南非鲍鱼(升级+$48)
烟韧爽滑😋质感比一般九孔鲍鱼紧密👍🏻更有嚼头

🦪圣子爽口又好鲜甜

🌽有机蔬菜篮 有甜粟米同娃娃菜 原汁原味

最后粥底火锅集合所有海鲜精华 啖啖满「粥」!😁

食埋甜品 椰汁雪燕 滋润大满「粥」🤰🏻

「蟹仙海鲜蒸气锅(龙岗道) 」
📍九龙城龙岗道2-4号地舖