2020-05-26 26 浏览
💁🏻‍♀️ 等等HEA (九龍城) 🍴-系公司附近發掘到好東西,如果間中掛住‪台灣既味道‬不妨試下~士多啤梨生炒骨套餐+魯肉飯 ($71)午餐來講算幾大份,魯肉飯大大兜夠多汁仲食到少少肥豬肉,幾高質 另外生炒骨都好大碟,勁足料,我同朋友兩個人食一個餐都絕對夠飽 桂圓紅棗茶 (跟餐)免費跟餐,岩曬養生人士飲用,味道唔會太甜 台式烤香腸 ($58)除左平時食開既紅色腸仔,仲有黑色烏魚子香腸,燒到好香口,份量適中唔洗驚食唔曬芋圓仙草豆腐花 ($38)呢到既甜品細細兜,淺嘗一流~芋圓唔會有膠味 lol 食落唔會甜到漏,加埋仙草食落好fresh芝士奶蓋四季春 ($38)大大杯,勁邪惡,芝士奶蓋好香濃,加埋四季春好match, 唔會驚太膩/📍 等等HEA (九龍城)#九龍城 福佬村道41號地下#小丸子搵食記 #小丸子九龍城-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #香港拉麵
💁🏻‍♀️ 等等HEA (九龍城) 🍴

士多啤梨生炒骨套餐+魯肉飯 ($71)

桂圓紅棗茶 (跟餐)
免費跟餐,岩曬養生人士飲用,味道唔會太甜

台式烤香腸 ($58)

芋圓仙草豆腐花 ($38)

芝士奶蓋四季春 ($38)

📍 等等HEA (九龍城)
#九龍城 福佬村道41號地下
#小丸子搵食記