2023-05-17
呢間位於九龍城嘅居酒屋,食到有返鄉下嘅感覺😌 ,店內外都係以木系為主,營造出傳統日式居酒屋的感覺。好有feel☺️Premium Set B $398非常豐富😱 嘅套餐包括:角切魚生沙律、上戶盛盒有油甘魚、三文魚、赤蝦刺身、火炙左口魚裙邊、綢魚、鰻魚壽司、鐵板牛油煎魚柳、煙燻帆立貝、牛舌、雞翼、海鮮魚湯、蟹膏三文魚炒飯、日本卷蛋油甘魚、三文魚勁厚切😳口感非常豐富、而且勁鮮甜。🤗 大滿足 !赤蝦刺身嘩😳 大大隻鮮味十足。🤪鐵板牛油煎魚柳火候啱啱好,魚外皮香脆,肉質嫩滑。😙 煙燻帆立貝、牛舌、雞翼用咗櫻花木煙燻😳,清香撲鼻 ,非常特別烹調手法,果然用心👍🏻蟹膏三文魚炒飯🤤炒飯火候十足,炒到粒粒分明,足料,平時唔鍾意食飯嘅我,我都覺得好好食🤤北海道海膽壽司(2件)$216😮入口即溶,鮮甜。如果唔係因為我飽,我會再嗌😌 一定要食🤭👍🏻 白桃獨酒(杯)$65甜甜地,好味白桃🍑味,我想再飲多杯。🤭總括而言:感受到廚師用心製作每一道菜色,食物又高質,店員有禮,大滿足的一餐!
Premium Set B $398
油甘魚、三文魚
勁厚切😳口感非常豐富、而且勁鮮甜。🤗 大滿足 !
赤蝦刺身
嘩😳 大大隻鮮味十足。🤪
鐵板牛油煎魚柳
火候啱啱好,魚外皮香脆,肉質嫩滑。😙
煙燻帆立貝、牛舌、雞翼
蟹膏三文魚炒飯
北海道海膽壽司(2件)$216
白桃獨酒(杯)$65
甜甜地,好味白桃🍑味,我想再飲多杯。🤭