最近睇完九龙城寨,上网见到呢间好有香港特色嘅火锅店,就即刻忍唔住去试,呢度嘅装饰好有九龙城寨大排档嘅feel,好正!汤底我哋拣咗麻辣同埋沙嗲双拼,我自己钟意麻辣汤底多啲,辣度啱啱好又唔会好油,麻中带香,值得一试。酱料都一啲都唔输蚀,成盘酱料要乜有乜。我哋嗌咗一碟肥牛、黑毛猪、虾、鲍鱼同埋午餐肉饺,每碟份量都好大,三个人都食得饱,而且全部食材都好新鲜,食落肉味好香好鲜嫩,鲍鱼都系好弹牙嘅,最特别一定系呢个午餐肉饺,真系第一次试,但一啲都唔伏,都几特别,想试新嘢嘅绝对可以试吓!饮品方面我哋嗌咗三支啤酒,好适合一班朋友喺度饮吓酒打吓边炉倾吓偈聚吓旧,虽然环境装修系大排档feel,但其实坐得好舒服,冷气够,位置又阔落,系一间唔错嘅火锅店,呢个价位食到呢个质素嘅火锅,我觉得绝对系物超所值,下次想再打边炉嘅话一定会再嚟呢间!